Sijoittajat

Witted lyhyesti

Witted lyhyesti

Witted on vuonna 2016 perustettu uuden sukupolven ohjelmistokehitysyritys, joka tarjoaa ohjelmistokehityksen konsultointia ja projektitoimituksia sekä kasvukonsultointi- ja rekrytointipalveluita asiakkaan oman ohjelmistokehityksen tueksi. Autamme asiakkaitamme rakentamaan menestyviä ohjelmistokehitystiimejä ja pyrimme luomaan yhteistyötä läpi IT-toimittajakentän.

Witted työllistää noin 450 IT-ammattilaista, joista osan itsenäisinä konsultteina ja osa työntekijöinä. Suomen lisäksi Witted toimii Norjassa ja Ruotsissa ja tekee projekteja myös useilla eri markkinoilla. Suomessa Wittedillä on noin 150 asiakasta, jotka ovat pääsääntöisesti isoja yrityksiä ja tunnettuja brändejä. Vuonna 2023 Wittedin liikevaihto oli 64 miljoonaa euroa.

Missio

Wittedin missiona on tehdä työelämästä parempi sekä työntekijöille että yrityksille. Rakentamalla IT-alan asiantuntijoille kunkin elämäntilanteisiin sopivia työpaikkoja ja asiakkaiden kanssa voittavia ohjelmistokehitystiimejä, pyrimme luomaan maailman, jossa kaikki alan osaajat ovat työssään onnellisia.

Arvot

Helposti lähestyttävä

Witted on työntekijälle maanläheinen ja ystävän kaltainen olkapää, silloin kun hän sitä tarvitsee. Wittedissä olemme rautaisia ammattilaisia, mutta emme pukeudu tehdäksemme vaikutuksen. Yhtiön DNA rakentuu mukavista kollegoista, huipputason liiketoiminta-osaamisesta ja aidosta intohimosta auttaa muita ihmisiä.

Läpinäkyvä

Läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat Wittedin toiminnan perusajatuksia. Witted tavoittelee täydellistä läpinäkyvyyttä niin asiakkaidensa, työntekijöidensä kuin yhteisönsä suunnalla, pitäen kuitenkin kiinni kaikkien yksityisyydensuojasta.

Rohkea ja päättäväinen

Maailmaa ei voi muuttaa tekemättä mitään. Vain tarttumalla härkää sarvista ja kohtaamalla ongelmat me voimme tehdä työelämästä paremman kaikille ihmisille ja yrityksille.


Kokeileva

Ujostelu ei ole meidän juttumme. Wittedissä olemme innoissamme, kun saamme kokeilla uusia asioita ja reagoida nopeasti, kun uusi idea tai mahdollisuus avautuu eteemme.

Historia

Tutustu tarinaamme

Strategia

Tutustu strategiaamme