Sijoittajat

Witted sijoituskohteena

Witted sijoituskohteena

Witted Megacorp Oyj on uuden sukupolven ohjelmistokehitysyhtiö, joka auttaa asiakkaita rakentamaan menestyviä ohjelmistokehitystiimejä ja pyrkii luomaan yhteistyötä läpi IT-toimittajakentän. Witted tarjoaa ohjelmistokehityspalveluita digijärjestelmien kehityshankkeisiin ja rakentaa asiakkailleen digitaalisia kyvykkyyksiä. Palvelut on rakennettu tukemaan modernin digitaalisen asiakkaan tarpeita.

Witted on nopean kasvun kautta toiminut IT-palvelumarkkinan suunnannäyttäjänä. Missiomme on tehdä työelämästä parempi sekä työntekijöille että yrityksille. Rakentamalla IT-alan asiantuntijoille kunkin elämäntilanteisiin sopivia työpaikkoja ja asiakkaiden kanssa voittavia ohjelmistokehitystiimejä, pyrimme luomaan maailman, jossa kaikki alan osaajat ovat työssään onnellisia.Miksi sijoittaa meihin?

Wittedin strategia vastaa asiakkaiden kysynnän murrokseen

Kiihtyvän digitaalisen transformaation myötä yritysten digitaalinen maturiteetti kasvaa ja asiakkaiden tapa ostaa IT-palveluita on murroksessa. Liiketoiminnalle kriittisten IT-järjestelmien kehitystyötä ei enää haluta ulkoistaa ulkopuoliselle kumppanille, vaan asiakas haluaa itse johtaa digitaalista kehitystään. Asiakkaiden oman digitaalisen kyvykkyyden rakentamien on liiketoimintamme ytimessä. Tavoitteenamme on rakentaa menestyviä kehitystiimejä, joita asiakas johtaa. Autamme digitaalisen kehittämisen osalta alkumatkalla olevia asiakkaita nostamaan heidän ohjelmistokehityksen osaamisen tasoaan. Projektien sijasta työtä tehdään jatkuvana kehitystyönä yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin hyvin toimivat tiimit ja yhteistyö ovat keskiössä.

Toimivaksi todistettu nopean kasvun resepti

Witted on rakentanut asiantuntijaliiketoiminnan nopeaan skaalaamiseen reseptin, joka yhdistää tehokkaan rekrytoinnin, asiakashankinnan ja matalahierarkkisen toimintamallin. Houkuttelemme parhaita osaajia tarjoamalla erilaisiin tarpeisiin istuvia työskentelymalleja. Toimimme markkinan suunnannäyttäjänä rakentaen asiakkaiden digitaalisia kyvykkyyksiä ja nostamalla asiakkaiden digitaalista maturiteettitasoa. Pienistä autonomisista yksiköistä koostuva toimintamalli yhdistää pienen toimijan tehokkuutta ja suuren toimijan etuja. Osoituksena tästä olemme pystyneet tuplaamaan liikevaihtomme vuosi toisensa jälkeen, kun muu markkina on kärsinyt osaajapulasta ja kiristyvästä kilpailusta.

Osaajasodan ratkominen on Wittedin ydinliiketoimintaa

Tarjoamme asiakkaillemme työkalut IT-alaa ravistelevan osaajasodan voittamiseen. Alan yleisen kehityssuunnan vastaisesti emme kärsi merkittävästi osaajapulasta, vaan pystymme houkuttelemaan alan parhaita tekijöitä kiinnostavilla kotimaisilla ja kansainvälisillä projekteilla, tarjoamalla erilaisia työkulttuureita, työsuhteen malleja ja työympäristöjä. Rakentamalla erilaisia työyhteisöjä ja työnteon tapoja voimme tarjota jokaiselle osaajalle heille sopivan vaihtoehdon. Rekrytointiosaaminen ja ohjelmistokehittäjien tarpeiden ymmärtäminen on toimintamme ytimessä.
Fokus kannattavuuden parantamisessa

Yhtiön tärkein tavoite vuosina 2024-2025 haastavassa markkinassa on kannattavuuden parantaminen. Tämän jälkeen yhtiö palaa kasvustrategiaan.

Korkeampaa kannattavuutta tavoitellaan parantamalla sekä myyntikatetta että liikevaihdon suhdetta kiinteisiin kuluihin. Muutokset saadaan aikaan jatkamalla myynnin kyvykkyyksiin panostamista ja koko organisaation toimintaa tehostamalla.

Liiketoimintamalli

Tutustu liiketoimintamalliimme

Strategia

Tutustu strategiaamme