Sijoittajat

Witted sijoituskohteena

Witted sijoituskohteena

Witted Megacorp Oyj on uuden sukupolven ohjelmistokehitysyhtiö, joka auttaa asiakkaita rakentamaan menestyviä ohjelmistokehitystiimejä ja luo yhteistyötä läpi IT-toimittajakentän. Witted tarjoaa ohjelmistokehityspalveluita digijärjestelmien kehityshankkeisiin ja rakentaa asiakkailleen digitaalisia kyvykkyyksiä. Palvelut on rakennettu tukemaan modernin digitaalisen asiakkaan tarpeita.

Witted on nopean kasvun kautta toiminut IT-palvelumarkkinan suunnannäyttäjänä. Missiomme on tehdä työelämästä parempi sekä työntekijöille että yrityksille. Rakentamalla IT-alan asiantuntijoille kunkin elämäntilanteisiin sopivia työpaikkoja ja asiakkaiden kanssa voittavia ohjelmistokehitystiimejä, pyrimme luomaan maailman, jossa erinomaisia tuloksia saavutetaan positiivisessa, kehittyvässä ja omaa hyvinvointia tukevassa ympäristössä.Miksi sijoittaa meihin?

Wittedin strategia vastaa asiakkaiden kysynnän murrokseen

Kiihtyvän digitaalisen transformaation myötä yritysten digitaalinen maturiteetti kasvaa ja asiakkaiden tapa ostaa IT-palveluita on murroksessa. Liiketoiminnalle kriittistä ohjelmistokehitystyötä ei enää haluta ulkoistaa ulkopuoliselle kumppanille, vaan digitaalisesti kypsä asiakas haluaa itse johtaa digitaalista kehitystään. Asiakkaiden oman digitaalisen kyvykkyyden rakentaminen on liiketoimintamme ytimessä. Tavoitteenamme on rakentaa menestyviä kehitystiimejä, joita asiakas johtaa. Sen lisäksi autamme digitaalisen kehittämisen osalta alkumatkalla olevia asiakkaita nostamaan heidän ohjelmistokehityksen osaamisen tasoaan. Projektien sijasta työtä tehdään jatkuvana kehitystyönä yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin hyvin toimivat tiimit ja yhteistyö ovat keskiössä.

Fokus kannattavuuden parantamisessa

Yhtiön tärkein tavoite vuosina 2024-2025 haastavassa markkinassa on kannattavuuden parantaminen. Tämän jälkeen yhtiö palaa kasvustrategiaan.

Korkeampaa kannattavuutta tavoitellaan parantamalla sekä myyntikatetta että liikevaihdon suhdetta kiinteisiin kuluihin. Muutokset saadaan aikaan jatkamalla myynnin kyvykkyyksiin panostamista ja koko organisaation toimintaa tehostamalla. Näitä tavoitteita edesauttaa myös se, että avainasiakkaiden kumppanuuksien rakentamisen kautta pyritään suurempaan asiakkuuden keskikokoon.

Toimintamalli viritetään tehokkaaksi asiakkuuksien ympärille, jotta yhtiö voi toimia ilman raskasta organisaatiota, kuitenkin tarjoten alan houkuttelevimpia kompensaatioita ja työympäristöjä tekijöille. Toimintamallin tehokkuuden ja tekijöiden houkuttelutekijät maksimoiva yhdistelmä mahdollistaa parhaiden osaajien tarjoamisen asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan.

Notkeat toimintamallit tuovat parhaat osaajat asiakkaillemme

Tarjoamme asiakkaillemme työkalut IT-alan osaajakilpailun voittamiseen. Alan yleisen kehityssuunnan vastaisesti emme kärsi merkittävästi osaajapulasta, vaan pystymme houkuttelemaan alan parhaita tekijöitä kiinnostavilla kotimaisilla ja kansainvälisillä projekteilla, tarjoamalla erilaisia työkulttuureita, työsuhteen malleja ja työympäristöjä. Rakentamalla erilaisia työyhteisöjä ja työnteon tapoja voimme tarjota jokaiselle osaajalle heille sopivan vaihtoehdon. Ohjelmistokehittäjien tarpeiden ymmärtäminen on toimintamme ytimessä.
Liiketoimintamalli

Tutustu liiketoimintamalliimme

Strategia

Tutustu strategiaamme